Jornada sobre “Mercats i cadena alimentària vers el futur”

Promogut per la plataforma Agrofòrum 2050 es va celebrar, el passat 10 de maig, a la seu del Institut d’Estudis Catalans, una Jornada sobre “Mercats i Cadena Alimentària”

aIMG_2925La Jornada es va dividir en dues sessions, al matí, sota el títol “cadena alimentària, asimetries i sinergies”  va tenir com a objectiu reflexionar sobre les vies per establir uns marcs equilibrats al si de la cadena i les vies per consolidar relacions sinèrgiques entre els diferents operadors. La sessió moderada per Jordi Vives, director de la FCAC, va comptar amb la participació de representants de les diferents baules de la cadena alimentària i amb la presentació de diferents experiències representatives de diferents models reeixits.

Seguidament es detallen els participants, amb l’enllaç a la seva ponència, en cas que aquesta es disposi en format digital.

Ponències

Experiències

aIMG_0049La sessió de la tarda, sota el títol “producció local per al mercat local i global”. La sessió moderada per Francesc Reguant, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes va abordar temes de gran abast en relació als nous condicionants i a les noves oportunitats que ofereix el nou escenari global a la producció local. Es va parlar del TTIP, de les cooperatives i de les grans infraestructures en relació a empreses agrícoles de reduïda o mitjana dimensió. Tot seguit s’inclou el detall de participants.

Ponències

Experiències

  • Grup Borges- Josep Pont, conseller delegat
  • CEVIPE- Sr. Xavier Ferrer, president de CEVIPE
  • Dolça Revolució. Sr. Jordi Pedrós, vicepresident de l’Associació Dolça Revolució de les Plantes Medicinals

L’acte va ser inaugurat pel Director Genera de Desenvolupament Rural, Oriol Ansón, fent-ne la cloenda la Consellera d’Agricultura Meritxell Serret.

Anuncis

Un pensament sobre “Jornada sobre “Mercats i cadena alimentària vers el futur”

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s