Mercabarna, Informe Estadístic 2105

Mercabarna, entre altres serveis, ofereix un servei estadístic clau, al tractar-se del mercat de fruites i hortalisses més important d’Europa  i el centre de la dinàmica de producte fresc de del consum de Catalunya. Es tracta d’unes estadístiques de gran qualitat sobre els moviments comercials que s’hi realitzen, sobre el seu preu i sobre el seu origen. Enllacem aquí amb l’Informe Estadístic de Mercabarna de 2015

Mercabarna, va néixer per a ser el mercat de Barcelona centralitzador de la distribució d’aliments peribles tals com la carn, el peix, la fruita, les verdures i també les flors i plantes ornamentals. Avui segueix complint aquesta funció però MERCABARNA actualment és molt més que un mercat, ha esdevingut un HUB ALIMENTARI, probablement el més important de la Mediterrània,  capaç de crear, més enllà del seu abast tradicional, nuclis logístics d’alimentació perible.

Mercabarna és una eina clau del clúster agroalimentari català, el qual reforça la vocació de Barcelona com a locomotora estratègica vers la consolidació d’un rol actiu i reconegut en els mercats globals.

Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s