Bioeconomia, un nou concepte per al segle XXI

Bioeconomia, un nou concepte per al segle XXI

10-10-2016-bioeconomia-en-concepte-per-al-segle-xx1-1La paraula bioeconomia s’ha posat de moda. Tanmateix sembla un nom nou per a alguna cosa que ja ha existit sempre relacionada amb l’activitat agrícola i forestal. Des de l’origen d’aquesta activitat de l’explotació dels boscos i l’agricultura no només s’aconsegueix menjar, sinó també fusta, combustibles, suro, teixits, llana, pell, etc., etc..  Per què un nom nou a alguna cosa que ja coneixem? Què aporta de diferent aquest nou concepte? Quina és la seva vinculació amb els nous reptes d’un desenvolupament sostenible?

Per resoldre aquests dubtes la Comissió d’Economia Agroalimentària es va dirigir a un expert coneixedor dels desenvolupaments més avançats vers un futur sostenible: en Roberto García, director del negoci agroalimentari de Cajamar Caja Rural. Ell ens va explicar com l’agricultura i l’activitat forestal és la gran fàbrica de productes renovables, productes en els que s’haurà de basar el desenvolupament sostenible.

Aquí reproduïm les diapositives de la presentació de Roberto García en la seva conferència celebrada el passat dia 10 d’octubre a la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya a Barcelona.

Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s