El sistema alimentario. Globalización, sostenibilidad, seguridad y cultura alimentaria

La Fundació Triptolemos acaba de publicar “El sistema alimentario. Globalización, sostenibilidad, seguridad y cultura alimentaria”, una obra enciclopèdica redactada per múltiples autors coordinats per Yvonne Colomer, Ramon Clotet i Luis González. A l’enllaç trobareu l’índex d’aquesta obra.

Per a la Comissió d’Economia Agroalimentària aquesta publicació es doble motiu de satisfacció atès que quatre dels seus membres hi han aportat continguts tal com seguidament detallem:

Eduard Arruga: “Las políticas alimentarias en las organizaciones no gubernamentales: los bancos de alimentos”.

Jordi Rosell, Lourdes Viladomiu i Oriol Forcada: “Las pérdidas en el tránsito de la cadena agroalimentaria: post-cosecha y despilfarro”

Francesc Reguant i Robert Savé: “Disponibilidad alimentaria y desarrollo global sostenible”

Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s