Els Bancs dels Aliments: el treball per a l’aprofitament de l’excedent agroalimentari i la lluita contra la fam al nostre entorn.

OBEALIMENTÀRIA – Observatori Economia Agroalimentària

foto-eav-color

Eduard Arruga és el President de la Fundació Banc dels Aliments i la persona millor informada pel que fa a la problemàtica del malbaratament alimentari i les polítiques d’aprofitament per evitar-lo en la lluita contra la fam.

Es economista i MBA en desenvolupament econòmic per la Universitat de Nàpols i compta amb una dilatada trajectòria professional, destacant la seva activitat a l’empresa Nestlé amb diferents càrrecs directius entre els que destaca la seva funció com a director de política comercial internacional de Nestlé Europa.

Advertisements

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s