“El Futuro de la Alimentación”

Prof. Louise O Fresco

frescoEn la celebració del XXX aniversari de l’IRTA, el dia 15 de març la professora Louise O. Fresco va donar una conferència sobre el futur de l’alimentació.. La professora Fresco es va arriscar a imaginar en els temes més controvertits. Per exemple, en relació a la carn va afirmar que la ramaderia de carn seguiria tenint un paper en el futur per diverses raons: per què moltes vegades la única alternativa en regions àrides o fredes, per les propietats pròpies de la carn com a concentrat de vitamines i minerals, però també pel seu rol en l’economia circular per la capacitat de donar sortida a parts dels aliments no aptes a l’alimentació humana. En general la professora es va mostrar preocupada pel gran distanciament de la gent de la cadena alimentària. Val la pena escoltar tota la conferencia.

A ObeAlimentària nº 4 d’octubre es va publicar l’article de la professora Louise O. Fresco i i Krijn J. Poppe EU needs a modern food policy

Anuncis

Un pensament sobre “ “El Futuro de la Alimentación”

  1. Hola a tots, vaig tenir l’oportunitat d’assistir i realment em va agradar molt el plantejament i les dades que va plantejar per justificar els escenaris de futur. Temps aprofitat!!!

    M'agrada

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s