La dimensió econòmica del sistema alimentari metropolità

La dimensió econòmica del sistema alimentari a l’àrea metropolitana de Barcelona: abast, reptes i oportunitats

 Institut Cerdà per a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

 Les activitmetropolitaats relacionades amb la producció, la transformació, la distribució, el consum i la recuperació dels aliments conformen el sistema alimentari metropolità i constitueixen un seguit d’activitats bàsiques per al bon funcionament i la resiliència de la ciutat metropolitana. Aquestes activitats impacten en les dimensions econòmica, social, cultural, territorial i ambiental de l’àrea metropolitana. Aquest estudi es concentra principalment en l’anàlisi econòmica del sistema alimentari i dibuixa unes conclusions preliminars sobre les línies de treball que cal desenvolupar per a l’articulació d’una política alimentària d’àmbit metropolità.

Veure l’informe

Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s