La nova indústria alimentària i l’alimentació. El cas de NOSTRUM

tienda_nostrum_imgUna conferència a càrrec de Quirze Salomó, CEO de l’empresa Nostrum, organitzada per la Comissió d’Economia Agroalimentària del CEC, en la que es va parlar de la fórmula utilitzada per l’empresa Nostrum, líder en el Home Meal Replacement. L’acte va ser presentat per Francesc Reguant, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària i moderat per Oscar Alfranca, membre de la mateixa Comissió.

Podeu visualitzar-la en aquest enllaç o clicant a la imatge

 

Advertisements

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s