Estacionalidad en el consumo de carnes y productos cárnicos

Per Víctor J. Martín Cerdeño. Universidad Complutense de Madrid

CARN I ESTACIONALITAT

En la demanda de les llars espanyoles predominen els productes frescos. La carn i els productes càrnis són una partida important del patró alimentari; la carn es el producte més demandat i cada espanyol gasta 320,2 euros en els 50,1 kilos per càpita consumits. Tanmateix, aquesta demanda no és continuada durant tot l’any ja que té una forta estacionalitat. Aquest treball estudia les diferencies de consum a lo llarg de tots els mesos de l’any.  L’article també analitza les quotes de mercat i els perfils de consum de les llars espanyoles dins de la família de la carn i dels productes càrnis.

Podeu obtenir el document en aquest enllaç o clicant a la imatge

 

 

Advertisements

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s