Què mengem?: desfent mites sobre els aliments, amb Abel Mariné

QUÈ MENGEM? (Debat-tertúlia)  –  INSCRIPCIONS

que mengemOrganitza: Comissió d’Economia Agroalimentària del Col.legi d’Economistes de Catalunya

Objecte: Amb aquesta activitat es pretén celebrar periòdicament debats –tot dinant- sobre les característiques tècniques i econòmiques dels productes alimentaris, amb l’objectiu de  comprendre’n la seva producció, la seva demanda i el funcionament del seu mercat. la seva economia, o bé innovacions i experiències d’interès en el mon agroalimentari. Alhora Què mengem? es farà ressò de les innovacions que puguin transformar aquests mercats i de les experiències d’interès que ens acostin a la seva comprensió.

Primer debat Què mengem?

Titol: Desfent mites sobre els aliments

Ponent: Dr. Abel Mariné. Catedràtic de Nutrició i Bromatologia i Professor emèrit de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Data i hora: Dimecres dia 17 d’octubre 2018 a les 14 h (el debat tancarà a les 16 h)

Lloc: Restaurant Semproniana d’Ada Parellada (carrer Rosello 148, entre Muntaner i Aribau)

Preu: La participació al debat és gratuïta.

El dinar que ofereix el Restaurant Semproniana té un preu de 25 € (a pagar individualment al restaurant)

Aforament: 20 persones

Inscripcions: cal inscriure’s al Col·legi d’Economistes al següent enllaç

Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s