Què mengem?: La dieta mediterrània, amb Lluis Serra Majem

DSCN8983 - còpiaLa Comissió d’Economia Agroalimentària, del Col·legi d’Economistes de Catalunya, realitza un cicle de debats-tot dinant- sobre les característiques tècniques i econòmiques dels productes alimentaris, amb l’objectiu de comprendre’n la seva producció, la seva demanda i el funcionament del seu mercat. la seva economia, o bé innovacions i experiències d’interès en el mon agroalimentari.

El proper debat Què mengem?, sota el títol “La dieta mediterrània”, a càrrec del Dr. Lluis Serra Majem, catedràtic de Medicina Preventiva i Salut Pública a la Universitat de Las Palmas, se celebrará el proper 23 de novembre, a les 14 hores, al Restaurant Semproniana d’Ada Parellada (C/Rosselló, 148, 08036 Barcelona).

Trobareu aquí l’enllaç al programa: + INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s