Podem prescindir de la llet? Salut, dieta i valors entorn d’un aliment únic

El passat dia 15 de novembre es va celebrar en el Col.legi d’Economistes de Catalunya una Jornada sobre les qualitats dietètiques de la llet i la seva economia a Catalunya. Aquesta Jornada estava organitzada per Llet Nostra, Cadí, l’IRTA i el Col.legi d’Economistes. Pel seu valor i interès publiquem tot seguit les ponències  que es van presentar.

Així mateix podeu accedir al video de la Jornada en aquest enllaç

La importància del consum de llet des de la infantessa i al llarg de la vida i en la seva inclusió dins de la Piràmide Alimentària infantil de Dieta Mediterrània
Dra. Nancy Babio, coordinadora del Grau en Nutrició Humana i Dietètica
de la URV de Reus, i investigadora adscrita al CIBEROBN.

L’impacte econòmic de la producció de la llet
Sr. Francesc Reguant, economista i director de l’Observatori
d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes.

Història i tradició de la llet al Mediterrani
Sra. Blanca Raidó, nutricionista de Dieta Mediterrània.

La llet i derivats en l’alimentació infantil
Dra. Gemma Colomé Rivero, especialista en Gastroenterologia
Pediàtrica a l’Hospital de nens de Barcelona.


La Jornada va acabar amb un tast de formatges i vins km0 dels que us oferim la seva presentació





Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s