Debats “Què mengem?”: La llet, orígen i qualitat

Tercer Debat-tertúlia amb Eduard Gelpi. (1 de març)

La llet és, en valor, el primer producte alimentari del món. La llet ocupa un lloc preeminent en la nostra alimentació, per la qual cosa la seva qualitat és un factor important per a la nostra salut. En aquest debat un gran expert com Eduard Gelpí ens informa sobre l’origen de la llet que bevem i ens explica el camí per aconseguir una llet de la màxima qualitat des de la granja a casa nostra. Alhora ens recorda que la llet ola produeix la vaca, cal partir d’aquí per a parlar de qualitat.

 

Organitza: Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Títol: ELS MERCATS DE LA LLET

Presenta: Sr. Francesc Reguant

Ponent: Sr Eduard Gelpí (Responsable de proveïments agropecuaris lactis de Calidad Pascual)

Data i hora: Divendres dia 1 de març 2019 a les 14 h (el debat tancarà a les 16 h)

Lloc: Restaurant Pomarada, Passeig de Gràcia 78, Pral

Preu: La participació al debat és gratuïta.

El dinar té un cost de 20 € (a pagar individualment al restaurant). El cost inclou el dinar del ponent.

Inscripcions: cal inscriure’s en aquest enllaç  abans del dia 22 de febrer

Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s