L’ONU proclama 2020 com l’Any Internacional de la Sanitat Vegetal

Per Jesús Domingo

L’Assemblea General de les Nacions Unides (UNGA, per les sigles en anglès) ha proclamat 2020 com l’Any Internacional de la Sanitat Vegetal per augmentar la consciència mundial sobre la sanitat vegetal i el seu paper en l’augment de la seguretat alimentària. El projecte va ser aprovat per la UNGA a la ciutat de Nova York el 20 de desembre de 2018 durant la celebració de la 73a sessió de l’assemblea.

“L’Any Internacional de la Sanitat Vegetal ofereix una oportunitat única a la vida perquè els professionals de la protecció de les plantes promoguin la sanitat vegetal entre els responsables polítics, els interessats i la societat”, va afirmar Ralf Lopian, President del Comitè Directiu del any Internacional de Sanitat Vegetal. Lopian ha afegit que aquesta celebració demostrarà que la salut de les plantes és una condició indispensable per assolir la fam zero, la pobresa zero, el desenvolupament econòmic i la protecció del medi ambient.

La Federació Internacional de Llavors (ESF, per les sigles en anglès), membre del Comitè Directiu de la UNGA, ha participat activament en la coordinació dels esforços de les seves associacions nacionals de llavors per a col·laborar amb les seves oficines nacionals de protecció fitosanitària en les activitats planejades per promoure l’Any Internacional de la Sanitat Vegetal. “Les plantes són la base de la vida a la terra i estem orgullosos de ser part d’aquesta iniciativa per protegir els recursos vegetals del món de les plagues”, va afirmar Michael Keller, Secretari General de la ISF.

[FUENTE: ISF]

Publicado por F. Antama el Posted on 09/01/2019 en Actualidad, Noticias, Resto del mundo   

Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s