ObeAlimentària 29 – Març 2019

Ferran Huguet DSC_0254 - SI copia

En Ferran Huguet, Director General del Grup Unió

A l’ObeAlimentària 29 de març entrevistem a en Ferran Huguet qui està al front d’un dels primers grups cooperatius de Catalunya, el GRUP UNIÓ,  parlem amb ell d’una agroalimentació preparada pel futur.

El Brèxit torna a ocupar el tema del mes. Falten pocs dies per tancar acords.

El Quadre de Comandament ens ofereix les diferents dades de tancament de 2018 i ens explica els riscos de la conjuntura actual.

Vam celebrar la 1ª Jornada sobre bioeconomia i en publiquem les ponències

Com a properes activitats un dinar-col·loqui sobre aigua-bioeconomia i alimentació el dia 26 d’abril i la segona Jornada sobre bioeconomia el 27 de maig

obe-5-minuts

Cinc minuts amb en Ferran Huguet: Grup Unió

obe-tema-del-mes

Apropament als hipotètics impactes del BREXIT a l’agroalimentació catalana. Rosa Bonet i Francesc Reguant

Como prepararse para el Brexit. Comission Europea

eSPAI CAJAMAR

Plataforma internacional CAJAMAR

obe-conjuntura

Quadre de Comandament Agroalimentari. Març 2019.

obe-opinio

Petits productors, grans aportacions. Pilar Orus

Per els lactis? Jesús DomingoEstadistiques

The World of Organic Agriculture 2019. FiBL

obe-sectors

HORTA. Els sector hortícola busca la sostenibilidad con envases de carton. El Economista

FRUITA FRESCAL’exportació espanyola de fruites i hortalisses arriba 12.832.000 d’euros el 2018. Jesús Domingo

SANITAT VEGETAL. Alt risc de plagues per importacions de tercers països. Jesús Domingo

PORCÍ. Xina compromesa amb els productes de porcí espanyol. Jesús Domingo

LACTI. Es van perdre més de 800 ramaderies làcties el 2018. Jesús Domingo

LACTI. Seguim amb venda a pèrdues. Jesús Domingo

RAMADERIA EXTENSIVA. Las pastores ya no son las mujeres de los pastores. Pepo Jimenez

RAMADERIA. Transport i benestar animal. Jesús Domingo

CERVESA. Estat de la cervesa artesana a Catalunya 2017

empresa

obe-estudis-i-documents

obe-agroforum

An agroecological Europe in 2050: multifunctional agriculture for healthy eating. Xavier Poux (AScA, IDDRI), Pierre-Marie Aubert (IDDRI)
obe-activitat

Dinar-coloqui “Què mengem?”: L’aigua, el futur de l’alimentació. 26 d’abril 2019

2a Jornada sobre bioeconomia: Bioeconomia de les infraestructures verdes. 27 de maig de 2019.

 

 

 

Anuncis
Anuncis

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s