Presentació a Catalunya de l’Informe Sectorial Agroalimentari 2019 elaborat per Caixabank Research (27 de febrer, 18,30 h)

L’estudi defineix l’agroalimentació espanyola com a “un sector clau per a l’economia i per a la societat”. És una definició que ja conté elements a destacar dels continguts de l’informe:

  • – Valoració clara de la importància del sector, tant pel seu pes econòmic com pel seu rol en el progrés vers els grans desafiaments del segle XXI i els equilibris socials i territorials
  • – Visió integradora, des del sector primari a la indústria i la comercialització
  • – Importància dels mercats exteriors en la definició i anàlisi del sistema agroalimentari
  • – Vocació territorial del sector com a factor equilibrador.

Finalment l’estudi aporta informació i solucions en l’àmbit del finançament del sector, així com els indicadors que descriuen i configuren el sector.

Programa

DATA: 27 de febrer de 2020

HORARI: de 18.30 a 20.00 hores

LLOC: Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32)

INSCRIPCIONS

Presenta:

Sr. Eduard Arruga, vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Ponent:

Sra. Judit Montoriol-Garriga, doctora en Economia, adscrita al Departament de Macroeconomia de CaixaBank Research, qui ha estat la Coordinadora d’Estudi

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s