ObeAlimentària 27 – Desembre 2018

Dr. Lluis Serra Majem

Aquest mes hem coincidit amb el Dr. Lluis Serra Majem a l’activitat “Què mengem?”. Ell ens ha parlat del valor de la dieta mediterrània, val la pena llegir les seves explicacions.

A la Jornada dels Economistes vam parlar d’innovació al sector agroalimentari, trobareu aquí les ponències. A l’igual que a la Jornada sobre la llet.

El Quadre de Comandament ens posa en alerta sobre els cereals, i d’això ens en parla Francesc Reguant,

En Jesus Domingo ens parla entre d’altres coses de la carn de porc com a aliment saludable.

Com a noves activitats s’inicia el febrer un cicle de quatre jornades sobre la bioeconomía

obe-5-minuts

Cinc minuts amb el Dr. Lluis Serra Majem: La dieta mediterrània

obe-tema-del-mes

Jornada dels Economistes 2018. Sessió “La innovació en el sector agrari català”

eSPAI CAJAMAR

La nueva fruticultura. Ramon Gil Perez. Cajamar

obe-conjunturaQuadre de Comandament Agroalimentari Desembre 2018.

obe-opinio

Som a les portes d’una bombolla alimentària. Francesc Reguant

El porc es troba entre el menjar sa. Jesús Domingo

La lluita contra el canvi climàtic i Obama. Jesús Domingo

Donen marxa enrere. Jesús Domingo

Porcí nacional, fermeses i amenaces. Jesús Domingo

Objectiu de França. Jesús Domingo

Estadistiques

Bioenergy Europe. Statistical Report 2018

Anuari econòmic comarcal 2018. BBVA

obe-sectors

PORCÍ. INTERPORC porta la carn de porcí al Vietnam. Jesús Domingo

LACTI. Podem prescindir de la llet? Salut, dieta i valors entorn d’un aliment únic. Jornada Llet Nostra, Cadí, IRTA i Col.legi d’Economistes. 15/11/18

LACTI. The profitability of value-added products in dairy farm 
diversification initiatives.
A. Alvarez et al

INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA. FIAB demana al Congrés que s’impedeixi la venda a pèrdues. Jesús Domingo

empresa

 
 
 
obe-estudis-i-documents

obe-agroforum

 
 
 
obe-activitat

Jornades de debat sobre la Bioeconomía. Primera sessió 18 de febrer 2018

 

 

Anuncis