Qui som?

L’Observatori de l’Economia Agroalimentària u ObeAlimentària es una iniciativa del Col·legi d’Economistes de Catalunya, a través de la seva Comissió  d’Economia Agroalimentària amb la finalitat d’apropar amb objectivitat el sector agroalimentari al conjunt dels economistes i a la societat en general, oferint una imatge amplia però sintètica d’un sector clau per a la nostra economia i per al nostre futur.

ObeAlimentària és un espai d’intercanvi, una eina de gestió de coneixement, obert a tots aquells que desitgin aportar-hi els seus coneixements, les seves informacions i les seves opinions.

ObeAlimentària publica de manera continuada continguts d’elaboració pròpia o enllaços a altres documents d’interès publicats a l’espai web a través d’aquest blog i a través de Facebook. Mensualment (amb l’excepció dels mesos d’agost i gener) acumula aquesta informació en un format de revista, també publicat en aquest blog.

President de la Comissió d’Economia Agroalimentària i Director de ObeAlimentària: Francesc Reguant

Vicepresidents:

  1. Dret alimentari: Eduard Arruga
  2. Qualitat i seguretat alimentària: Antoni García Gabarra
  3. Solidaritat alimentària: Ferran Villergas
  4. Agroinnovació: Xavier Ticó

Equip de Redacció: Oscar Alfranca, Eduard Arruga, Ramon Augé, Sandra Climent, Jesús Domingo, Àngels Farreras, Jordi Farrús, Antoni García Gabarra, Karen Hoberg , Francesc Joan, Joan Pujol, Xavier Recasens, Jordi Sala, Xavier Sales, Montserrat Viladrich, Paco Yglesias

Community manager: Rosa Bonet