Qui som?

L’Observatori de l’Economia Agroalimentària -ObeAlimentària- és una iniciativa de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya, amb la finalitat d’apropar amb objectivitat el sector agroalimentari al conjunt dels economistes i a la societat en general, oferint una imatge amplia però sintètica d’un sector clau per a la nostra economia i per al nostre futur.

ObeAlimentària és un espai d’intercanvi, una eina de gestió de coneixement, obert a tots aquells que desitgin aportar-hi els seus coneixements, les seves informacions i les seves opinions.

ObeAlimentària publica de manera continuada continguts d’elaboració pròpia o enllaços a altres documents d’interès publicats a l’espai web a través d’aquest blog i a través de Facebook. Mensualment (amb l’excepció dels mesos d’agost i gener) acumula aquesta informació en un format de revista, també publicat en aquest blog.

President de la Comissió d’Economia Agroalimentària i Director de ObeAlimentària: Francesc Reguant Fosas

Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària: Xavier Ticó Camí

Secretària Tècnica de la Comissió d’Economia Agroalimentària: Sandra Climent Queralt

Responsable de Dret alimentari: Eduard Arruga Valeri

Responsable de Qualitat i seguretat alimentària: Antoni García Gabarra

Responsable de Fiscalitat Agroalimentària: M. Angels Capdevila Subirana

Equip de Redacció: Oscar Alfranca Burriel, Ramon Augé, Jesús Domingo,  Jordi Farrús, Antoni García Gabarra, Karen Hoberg , Francesc Joan Vendrell, Joan Pujol, Xavier Recasens, Jordi Sala, Xavier Sales, Montserrat Viladrich, Paco Yglesias Bundó