ObeAlimentària 65 – Abril 2023
.

22 d

Cinc minuts amb Elisenda Guillaumes: La PAS (Producció Agrària Sostenible)

Quadre de Comandament Agroalimentari. Abril 2023
¿Si pasa en Francia, por qué no en España? Hablando del precio de los alimentos. Tomas Garcia Azcárate
Sequera, canvi climàtic i regadiu. Francesc Reguant

EU Commission

s Domingo

. Canal de Isabel II

Novedades jjurídicas agroalimentarias. Marzo 2023. Jose Luis Palma

Memòria d’activitats realitzades
MEMÒRIA 2021 DE LA COMISSIÓ D’ECONOMIA AGROALIMENTÀRIA
AGRO-DEBAT:
Agroalimentari. El sector pateix les conseqüències de la guerra a Ucraïna. Presenta Judit Monturiol
Brusel.les davant les crisis alimentàries i de salut. Joan Mier
CICLE DE JORNADES “INNOVACIÓ AGROALIMENTÀRIA”
JORNADA 1 – CIÈNCIA PER UN FUTUR SOSTENIBLE (video de la Jornada)
- Visió CAJAMAR front la sostenibilitat. (pdf) Roberto García Torrente
- Reptes vers l’alimentació sostenible (video). Josep Puxeu Rocamora
- Opcions de la tecnologia per redreçar els sistemes alimentaris.( video) Louise O. Fresco
- De la natura a l’agricultura, l’experiència de desenvolupar un producte fitosanitari biològic. (pdf) M.Isabel Trillas Gay
- Bio Hub CAT. (pdf) Victor Falguera Pascual
- Biotecnologia i la (re) evolució vers un model alimentari sostenible. (pdf) Susana Sanchez Gomez
JORNADA 2 – Tecnologia per a una agricultura més eficient i més sostenible (VIDEO de la Jornada)
- Control integrat de plagues a Agromillora- Maria Angels Mestre
JORNADA 3- La tecnologia per a la sostenibilitat de la ramaderia, l’aqüicultura i la pesca centra la tercera jornada del cicle sobre innovació per a una agroalimentació sostenible [VIDEO]
- Tecnologies 4.0 aplicades a la pesca i aquicultura. Cristobal Aguilera
- Projecte FERTIMANURE. Gemma Muns
- Experiències en Biogas. Xavier Flotats
JORNADA 4- Transformació de la industria alimentària d’acord amb els ODS (VIDEO)
JORNADA 5- Eines de la distribució per ser més eficient i circular (VIDEO)
- Transport de mercaderies en tren com alternativa sostenible. Genoveva Climent
- La innovació a Mercabarna. Pablo Vilanova
- Innovació a Bon Area. Ramon Alsina
JORNADA 6-Tendències i orientacions del consum vers els objectius 2030 (VIDEO)
- Genomas, microbiomas y nutrición personalizada. Daniel Ramón Vidal
- Tendències i orientacions dels edible insects vs. els objectius de desenvolupament sostenible 2030 Marta Ros Baró
- La importancia de los recursos marinos para la humanidad Peter Lembke
- “Alimentación funcional. Experiencias de nutrición hacia la epigenética, envejecimiento y prevención de enfermedades Gloria Sabaté Sales
- Preguntes i respostes
TROBADES “QUÈ MENGEM?”
- Llistat de col·loquis Què mengem? de la Comissió d’Economia Agroalimentària de 2018 a 2022
- Què mengem? 2020: Coloquis sobre temes de nutrició. Antoni García Gabarra
- Què mengem? 2021: Coloquis sobre tèmes de nutrició. Antoni García Gabarra
- Què mengem? 2022: Resum dels coloquis sobre aliments i alimentació . Antoni García Gabarra
- Video de la Conferencia 22/02/22 – Col·loqui Què mengem? EN DIRECTE: ”Implementació d’un pla de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris: el cas de l’Hospital de Can Ruti”
- Què mengem 5/05/22 ‘‘L’experiència d’Unilever en marques com Hellmann’s i Frigo en sostenibilitat amb propòsit, donant resposta als ODS + VIDEO
- Què mengem 9 de juny 2022 (dijous) Col·loqui Què mengem? ONLINE: ‘‘Veganisme, s’acosta un tsunami?’‘ VIDEO – PONÈNCIA PDF
- Què mengem? 16 de novembre 2022. Que puc fer jo, per millorar la meva salut i la del planeta respecte a l’alimentació. Montserrat Rivero
CICLE DE JORNADES” L’AIGUA, EL SÒL I ELS ALIMENTS A CATALUNYA”
Presentació i programa del cicle de Jornades “Aigua, sòl i aliments a Catalunya”
Resum del cicle de Jornades Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya
Ponències del cicle de Jornades Aigua Sòl i Aliments a Catalunya
BIODIVERSITAT
Vídeo de la Jornada 17/02/22 – Jornada ONLINE: ”La pèrdua de la biodiversitat afecta el meu negoci?”. Analitze