Núm. en preparació

En aquesta pàgina s’enllacen les entrades que es van publicant a les xarxes socials i que, alhora, formaran part del següent número d’ObeAlimentària

ObeAlimentària 11 – maig 2017

obe-5-minuts

Cinc minuts amb… Jordi Guim: la opció de l’agricultura ecològica als secans de la Segarra

obe-opinio Hogan s’espera que es pugui renovar l’autorització del glifosat per 10 anys. Jesus Domingo

Elecciones francesas y guerra del vino. Jesus Domingo

obe-conjunturaQuadre de Comandament. Maig 2017

Per saber-ne més.obe-sectors VINYA I VI. Potencials, producció, consum i comerç del vi al mon. OIV (en francès)

RAMADERIA DE CARN. Livestock and poultry: world markets and trade. USDA

LACTISituació del mercat lacti internacional. Jesús Domingo

PRODUCCIÓ ECOLÒGICA. Estadístiques 2016 de Producció Agroalimentària Ecològica de Catalunya. CCPAEempresa

Jornada d’economia circular en la indústria alimentària. Institut Català de Finances i Agència de Residus de Catalunya

obe-estudis-i-documentsPAC. “Conclusions generals de la Conferència “Construyendo la PAC del futuro post 2020”.MAPAMA

PAC. Informe del Parlament Europeu sobre l’aplicació de les superfícies d’interès ecològic (greening)

PAC. Exclusive: Olivier De Schutter on why “a Common Food Policy is urgently needed” Hannes Lorenzen

obe-agroforum

Aigues residuals el recurs no explotat. Informe Nacions Unides

Previsió 2026 de l’evolució de la producció mundial de deu importants productes USDA

No one is prepared to stop the robot onslaught. So what will we do when it arrives? Steve LeVine

obe-activitat

6 d’abril 2017Conferència | La nova indústria alimentària i l’alimentació. El cas de NOSTRUM

10 de maig 2017.- CONFERÈNCIA: ”La revisió de la Politica Agrària Comuna (PAC), la visió des de Catalunya”. Ponent Sr. Oriol Anson, Director General de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya